Прокурорът от Специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров бе повишен в ранг.

...
Прокурорът от Специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров бе повишен в ранг.
Коментари Харесай

Спецпрокурор от Осемте джуджета беше повишен в ранг върховен

Прокурорът от Специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров  бе нараснал в сан. Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет гласоподава покачването му в " прокурор от ВКП и ВАП ", което на процедура не значи, че той ще бъде назначен във висша прокуратура, а е самопризнание за професионализъм. Това оповестява уеб сайтът.
Освен това му носи и в допълнение нарастване с 440 лева към главната му заплата, оповестява " Дефакто ".
 Въпроси от отворено писмо към Бойко Борисов: Какво стана с Осемте джуджета? Въпроси от отворено писмо към Бойко Борисов: Какво стана с " Осемте джуджета "?
Главният воин в престъпната сага " Осемте джуджета " Илия Златанов разгласява отворено писмо с 10 въпроса към премиера Бойко Борисов. С...
Припомняме, че в последните години името на Петров беше забърквано в не един и два кавги. Той беше един от главните герои в следствието на Антикорупционния фонд, като предприемачът Илия Златанов го уточни за участник в корупционната прокурорско-следователска мрежа дружно с Петьо Еврото .
Още преди да бъде командирован в спецпрокуратурата, името му стана известно с отхвърли му да образува дело по сигнал за набеждаване през 2014 година - след разрива сред Делян Пеевски и Цветан Василев , подаден от един от тримата упрекнати, че готвели убийството на Пеевски. Той приключи с неразбираеми претекстове преди време и следствието по записите, известни като.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР